Zakelijke koffie

Wij vinden dat koffie niet alleen een goede start van de dag is, maar zeker ook een smaakbeleving is en niet te vergeten uw visitekaartje voor uw onderneming. Wij hebben dan ook een grote adviserende rol naar onze klanten toe, alle elementen zijn belangrijk! Wij nodigen u graag bij ons uit om de verschillende koffie bonen bij ons te komen proeven.

Advies op locatie

Wij komen bij รบ op de koffie

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen proeven, dan komen wij graag bij u langs. Op basis van uw wensen en huidige koffie, zullen we een keuze maken. Wij geven u tevens advies om uw machine goed af te stellen. Uw personeel een training geven hoort ook bij onze service! Het ontwikkelen van een goed koffieconcept doen we samen met u.

Plan een afspraak
Koffie servies

Het juiste servies

Voor het perfecte kopje koffie, espresso of cappucino

Wat u zeker niet mag vergeten is het juiste servies te gebruiken voor het juiste bakje koffie. Voor bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino of espresso gebruik je nu eenmaal niet het zelfde kopje als bij een normaal kopje koffie. De verhoudingen gaan dan verloren en dat doet afbreuk aan de smaak. Maak het af en zorg voor de finishing touch!

Advies nodig?

Altijd op voorraad

Bij onze branderij in Harderwijk

The Coffee Lodge kan altijd voldoende koffiebonen leveren, we hebben geen beperking in het branden van de bonen. Als u bij ons bent komen proeven (cuppen) kunnen we op basis van uw wensen een brandprofiel aanmaken. Dit brandprofiel is volledig afgestemd op uw smaak en geur beleving. Komt u gerust een keer langs in de branderij of neem contact met ons op voor meer informatie.