Over ons

Sinds 2015 zijn wij iedere dag bezig met koffie’s. Het is een passie, maar misschien ook wel een verslaving , om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jouw in je kopje beland. Een micro- koffiebranderij is vrij uniek in Nederland. Sinds September 2017 is The Coffee Lodge gevestigd binnen de creatieve broedplaats California gebouw in Harderwijk. Vanuit het California gebouw branden en verkopen wij de koffiebonen. Wij houden van persoonlijk contact en geloven in langdurige relaties.

Coffee Lodge bakfiets

Onze bakfiets

Voor leveringen binnen Harderwijk

Naast de foodtruck zijn wij in het bezit van The Coffee Lodge Bakfiets. Via de bakfiets willen we laten zien dat we een voorstander zijn van duurzaamheid. Onze klanten in regio Harderwijk krijgen de koffiebonen aangeleverd via de bakfiets. We brengen/vullen de koffieblikken bij u in de winkel of horeca onderneming. Op de blikken zit statiegeld en op die manier willen we het verpakkingsmateriaal reduceren. Op locatie kunnen we dan ook de bonen aanvullen of omruilen voor een nieuw blik koffiebonen. Buiten het voordeel dat de blikken het verpakkingsmateriaal sterk reduceert, blijven de bonen ook lang vers/houdbaar.

Onze missie

Waar streven wij naar?

De missie van The Coffee Lodge is zoveel mogelijk mensen laten genieten van dit (h)eerlijke product. In de Koffiebranderij wordt op ambachtelijke en duurzame wijze specialty koffie gebrand. Met onze slow-roast techniek halen we de beste intense en volle smaken uit de koffieboon.

Koffiebranden is een pure ambacht. Ze worden met veel passie en liefde gebrand. Dat proef je!