Over ons

Sinds 2015 zijn wij iedere dag bezig met koffie’s. Het is een passie, maar misschien ook wel een verslaving , om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jouw in je kopje beland. Een micro- koffiebranderij is vrij uniek in Nederland. Sinds September 2017 is The Coffee Lodge gevestigd binnen de creatieve broedplaats California gebouw in Harderwijk. Vanuit het California gebouw branden en verkopen wij de koffiebonen. Wij houden van persoonlijk contact en geloven in langdurige relaties.

Onze koffietruck

Voor een unieke koffiebeleving

Bent u opzoek naar een unieke koffiebeleving voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wij bieden met onze Land Rover Defender een unieke koffiebeleving aan op elk evenement en op elke locatie. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, wij zorgen voor heerlijke vers gebrande koffie uit eigen branderij.Onze Land Rover Defender is een offroad 4 x 4 Overlander uit 2011.De Land Rover Defender is hierdoor overal in Nederland inzetbaar.Door zijn offroad capaciteiten zijn unieke buitenlocaties een makkie. En door zijn kleine afmetingen kan hij op veel binnen locaties ook gemakkelijk naar binnen rijden.Onze barista staat voor u klaar om heerlijke koffiespecialiteiten te bereiden, en is de Land Rover Defender een echte eye-cather voor uw gasten.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Onze missie

Waar streven wij naar?

De missie van The Coffee Lodge is zoveel mogelijk mensen laten genieten van dit (h)eerlijke product. In de Koffiebranderij wordt op ambachtelijke en duurzame wijze specialty koffie gebrand. Met onze slow-roast techniek halen we de beste intense en volle smaken uit de koffieboon.

Koffiebranden is een pure ambacht. Ze worden met veel passie en liefde gebrand. Dat proef je!